Професионално лого

Създайте професионално лого

Логото с висока резолюция е само на няколко клика разстояние.

Нашата услуга е идеалното решение както за новостартиращи бизнеси, така и за големи фирми, търсещи да преоткрият своя бранд.

Изградете уникален бранд

Изграждането на професионален и успешен бранд започва винаги от неговото лого. Разпознаваемостта на бранда Ви най-често зависи от неговото лого. То е именно първото нещо, което хората запомнят за бизнеса Ви, а първото впечатление е най-често последно!

Изградете уникален бранд

Изграждането на професионален и успешен бранд започва винаги от неговото лого. Разпознаваемостта на бранда Ви най-често зависи от неговото лого. То е именно първото нещо, което хората запомнят за бизнеса Ви, а първото впечатление е най-често последно!

Свържете се с публиката си

Създаваме висококачествени снимки и векторни изображения, които са оптимизирани за директна употреба в социалните медии, визитки, печат върху стоки и др.

800+ създадени логото

Логото беше много по-перфектно, отколкото си го представях. Трябваше ми лого за моя бизнес и нямах точна представа какво искам, но фирмата направи невероятна работа комуникирайки с мен и логото излезна страхотно. Свършиха работа навреме и са много талантливи. Ще поръчам отново за в бъдеще и ще препоръчам на всичките ми познати.

Хуан Пастор

Не знаех какъв тип лого исках точно, затова изпратих няколко снимки с идеи, които си представях. Работихме заедно по време на процеса по създаването, докато не бях напълно доволен от финалния дизайн. Работиха докато не съм изцяло доволен, а това отне доста ревизии, имайки предвид суетливия човек, който съм. Въпреки това отношението им беше винаги позитивно. Това е най-важното нещо! Силно препоръчвам!

Манли Бърнет

Бяха много комуникативни и отзивчиви с всички ревизии. Дизайнерите им първоначално изпратиха 4 логота, които бяха различни едно от друго и бяха уникални! Резултатът надхвърля очакванията ми и цената, която платих е напълно приемлива. Времето, за което изпълниха поръчката беше по-малко от 24 часа. Ако вече имате идея в главата си и им я предоставите, компанията я съживява и й добавя страхотен дизайн. 

Айра Денбри

За цената, която платих, получих толкова много. Невероятна и уникална работа & обичам логотата, които получих. Времето за изпълнение беше невероятно бързо, работата сама по себе си беше брилянтна. Изискванията ми не бяха малко и лесни, но дизайнерите от фирмата им вдъхнаха живот точно по начина, по който исках – благодаря, че ми помогнахме да създам моя нов бранд

Мохамед Меду

Работата с фирмата беше невероятна! Много са отзивчиви и професионални в това, което правят. Вижда се веднага, че обичат това, което правят и бяха много услужливи по време на работата по дизайна, като ми предлагаха идеи и съвети. Силно ги препоръчвам на всеки, който търси невероятни артисти.

Георги Янчев

Логото, което създадоха перфектно пасва на желанията ми. Първоначално не знаех какво точно исках, но им дадох няколко идеи. Изпратиха ми примерни предложения и осъзнах, че не пасва на уебсайта ми, затова ги помолих за ревизия и дадох пълна креативност. В крайна сметка, получих точно логото, което исках, харесва ми и пасва перфектно на сайта ми. Благодаря ви!

Йордан Лаков

Дизайн за Вашето лого

Вашето лого казва много за Вашия бранд. Ако изглежда добре, оставя добро впечатление на Вашите потенциални клиенти. Ако изглежда зле, може да остави лошо впечатление дори ако продуктите Ви са с уникално качество.

Използвайте нашите услуги, за да създадете уникално лого, което да пасва перфектно на Вашия бизнес.

И най-доброто от всичко - не е нужно да имате никакъв опит с графичния дизайн, за да се сдобиете с лого, от което да се гордеете. Можете да оставите всичко на нас.

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item