Креативна сесия

Това е първоначалната стъпка, която се извършва, за да се изясни всичко по проекта и неговото успешно изпълнение. Преди да започнем работа, ние винаги първо определяме необходимите нужни ресурси, планираме целите, които искаме да достигнем, предвиждаме резултатите и възможните рискове, които се стараем да предотвратим. Стремим се, чрез правилно разпределяне на задачите и ресурсите, с които разполагаме, за даден проект, да осигурим един организиран процес на работа. За нас е от изключително значение по време на извършването на проекта, да се съобразим с всички Ваши изисквания и желания.

Дизайн

Ние целим да изградим дългосрочни отношения, базирани на доверие и взаимопомощ и да сме до Вас във всеки етап от Вашия личен и професионален растеж. Точно за това ние не избираме даден дизайн, просто защото изглежда добре. За нас е важно всичко да бъде съобразено с функционалностите, съдържанието, със спецификата на сферата на работа и желанията на нашите клиенти. Ние извършваме много тестове, докато постигнем перфектния резултат, за да се получи един абсолютно адаптивен дизайн, благодарение на който сайта ще бъде адаптиран за всеки тип смарт устройство (лаптопи, телефони, смартфони, таблети и др.)

Визия

Визията на един сайт е от изключително значение и точно за това винги се стремим да изработим уникален дизайн, защото той със сигурност ще допринесе за успеха на Вашата фирма. За нас Вашето мнение е от огромно значение, за това винаги се допитваме до Вас за всяко едно решение и продължаваме работата, докато напълно удовлетворим желанията Ви. След като сме изградили перфектната визия, преминаваме към следващата фаза, която е да добавим функционалностите, като ги тестваме многократно, докато сме сигурни, че сме усъвършенствали дори и най-малкия детайл.

Създаване

Този етап съдържа същността на самия проект и несъмнено гарантира неговата успешна реализация. Ние от "КК Сървисис" правим график за изпълнението на всеки един сайт, но също така знаем, че всеки един наш клиент има различни желания и виждания и точно затова се стремим да бъдем максимално гъвкави в процеса на работата ни. Стремим се винаги да използваме нови и креативни технологии и гарантираме висока производителност и бързина.

Тестване

Една от най-значимите части във всеки процес е тестването на свършената работа, като то протича винаги по различен начин, в зависимост от типа на проекта. За да тестваме един уебсайт ние винаги го отваряме от различни смарт утройства и задължително влизаме във всяка една страница поотделно, за да проверим правилното разположение на всички текстове, снимки и ефекти и тяхното правилното функциониране. Ние взимаме предвид мобилните версии и тестваме правилното функциониране на всеки вид смартфон или таблет и за съответната мобилна платформа (iOS, Android, Windows phone).

Завършване

След като сме извършили нужните тестове и сме сигурни в безпроблемното функциониране на уебсайта, ние Ви представяме завършения проект и правим демонстрация. Ако Вие нямате други корекции и желания Ви предоставяме данни за достъп и извършваме пълно обучение за работа и правилна експлоатация. Разбира се, нашата работа не приключва с предаването на сайта. Ние можем да Ви предложим и абонамент за годишна техническа поддръжка и помощ. На разположение сме винаги за всякакви допълнителни въпроси от Ваша страна!